fb
От издателстватаСпециални

Майк Викинг пристига в България да представи новата си книга

2 мин.

Бестселъровият автор на „Малък наръчник по хюга“ Майк Викинг пристига в България, за да представи новата си книга „Малък наръчник по люка“ (изд. „Хермес“). Той ще се срещне с читателите си в София и Пловдив. Премиерата в столицата ще се проведе на 27 март (вторник) от 18:30 ч. в Книжен център „Гринуич“ (бул. „Витоша“ 37), а тази в Пловдив ще се състои на 28 март (сряда) от 18:00 ч. в Културен център „Тракарт“, подлез „Археологически“.

Майк Викинг е изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и водещ експерт по свързаните с него въпроси. В работата си за по-доброто разбиране на щастието, субективното благополучие и качеството на живот той пътува до множество места по цял свят, за да открива и изследва глобалните тенденции на жизнената удовлетвореност:

Работата ми като изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген се състои в това да измервам, да формулирам и да създавам щастие.

В новия си „Малък наръчник по люка“ Викинг ни повежда на пътешествие в търсене на ключовете към щастието. Любопитните идеи и практики от всички краища на планетата – от Япония и Австралия до Холандия и Великобритания, предоставят лесноприложими идеи как да намерим повече хармония и смисъл в ежедневието си. В „Малък наръчник по люка“ намират място полезни съвети как да се сближим със съседите и вземаме дейно участие в местната общност, как да се забавляваме напълно безплатно, как да повишим щастието си в ежедневието и как да помагаме на останалите да са щастливи:

Не само обществото става по-щастливо, когато сме загрижени един за друг. Ние самите се чувстваме по-добре.

Книгата излиза на 20 март (Международен ден на щастието) и ви обещаваме скоро да споделим впечатления си от нея. Междувременно очаквайте интервюто на Майк Викинг за „Аз чета“ на 30 март!

[ + ]