fb
ПанаирътСтани герой в Подземната страна

Малки герои от Подземната страна ще спасяват принцеси в събота

1 мин.

Обичате ли книги за приказни герои? А обичате ли да спасявате принцеси? Тогава ви призоваваме да станете герои на Подземната страна тази събота! Епичното събитие “Стани герой в Подземната страна”, посветено на поредицата “Подземните хроники” на Сюзан Колинс, започва  точно в 14:00 часа сцената на ет. 3 в рамките на 42 Софийски международен панаир на книгата в НДК. 

Организираното от изд. “Екслибрис” и сайтовете “Аз чета” и “Детски книги” събитие ще се превърне в арена на предизвикателствата за всички желаещи да опитат късмета си и да спасят принцеса Лукса от сигурна смърт. Грегор Горноземеца е изчезнал, а времето на принцесата неумолимо изтича, затова предизвикваме всички фенове на Грегор да се включат!

За да бъде спасена Лукса, най-храбрите горноземци трябва да се впуснат в изпълнено с премеждия и търсене на безценните съставки за лекарството, което ще излекува владетелката на Регалия. По пътя си те ще бъдат подложени на различни изпитания, описани в пророчеството на Бартоломю Сандуич, а единствено най-съобразителните и бързите ще намерят ключовете към правилните съставки.

Какво да очаквате? Изненади и награди! И два часа, изпълнени с огромно напрежение, но и с много забавления. Запишете се за участие сега на [email protected].

Следете всичко за събитието “Стани герой в Подземната страна” в специалните категории в “Аз чета” и на Detskiknigi.com.

Събитието се организира от изд. “Екслибрис” и сайтовете “Аз чета” и “Детски книги”. Партньори са  блогът “Книгозавър” и сайтът „Аз детето„.