fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на БАРД (324)

2 мин.

Advertorial

По традиция издателство БАРД е подготвило нови заглавия от знакови автори и панаирна отстъпка от 20% за всички книги на щанда. Екипът на издателството с нетърпение очаква да се срещне с читателите си, за да обмени мнения за любими автори и заглавия.

Джордж. Р. Р. Мартин държи в напрежение читателите си, които от няколко години таят надежда, че скоро ще видят шестата книга от „Песен за огън и лед“.

Междувременно БАРД зарадва феновете му с изящно илюстрираното издание на „Леденият дракон“. Книгата с твърди корици и суперобложка с плакат на гърба ще достави удоволстие на деца и родители. А за феновете на фантастиката идва неиздавана досега космическа опера от Джордж Р. Р. Мартин – „Смъртта на светлината“.

За любителите на интелектуалните предизвикателства е „Нулев брой“ от Умберто Еко в не толкова предизвикателния обем от 221 страници. Съвършен наръчник по лоша журналистика, за който читателят постепенно се обърква дали е измислен, или е взет направо от живота. На щанд № 324 ще откриете и „Пъклена кръв“ – финалната книга от епичната трилогия за Ордена на сангвинистите от Джеймс Ролинс и Ребека Кантрел. Подгответе се за пътешествие до самата преизподня!

Най-популярната и вечна героиня на Сидни Шелдън – Трейси Уитни от „Ако утрото настъпи“ – се завръща в незабравима поредица, пълна със страст, напрегнатост и неочаквани обрати. Заглавието е „Нощта преди разсъмване“ от Тили Багшоу под марката Сидни Шелдън.

„Кралицата на тирълинг“ е дебютното фентъзи от Ерика Йохансен и едно от последните открития на БАРД в жанра. И скоро ще бъде филмирана от блестящия екип на „Хари Потър“!

Георги Жеков е най-младият лектор по въпросите на холистичното здраве в Българския национален институт по природонаучна медицина и е автор на три книги. Кои са „Липсващите елементи на здравето“? Отговорът на този въпрос дава Георги Жеков в новата си книга със същото заглавие, която излиза през панаирната седмица. Потърсете автора на щанда на БАРД за автограф!