fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на издателство „Коала прес“

4 мин.

Advertorialкоала прес

По нещо за цялото семейство и специален happy hour в събота са подготвили за посетителите на своя щанд от „Коала прес“. На щанда на издателството – №315 на ет. 3 в НДК, между 10 и 15 декември ще намерите книги за всяка възраст, за всякакви интереси и определено за доброто на всички.

Съветваме ви внимателно да разгледате всичко на щанд 315 и да си набележите интересните за вас заглавия – всички книги ще са с минимум 20% отстъпка. А ако можете да се сдържите, ще можете да си ги купите с още по-голямо намаление по време на Happy Hour на щанда на Коала прес на 14 декември между 17 и 18 часа – всичко на 50% от коричната цена.

Дотогава обаче ви предлагаме и няколко конкретни заглавия, които можете да си вземете от щанд 315 в НДК:

moiata-entsiklopedia-prirodaАко по време на разходка из природата забелязвате постоянно нови животински растителни видове, вероятно веднага ви се приисква да научите нещо ново за тях. Тук на помощ идва „Моята енциклопедия – Природа“ на Керстин Ландвер, която ще помогне на малки и големи да изострят погледа си и да отговорят на всички свои въпроси. За да бъде по-лесно и по-прегледно, книгата е раделена на четири различни глави, в които ще научите всичко, заслужаващо да се знае, за най-известните животни, дървета и храсти, цветя, треви, билки и гъби. За всеки от представените в енциклопедията видове ще откриете и специална табличка с информация за размери, тегло, цвят и т.н. – определено ще ви улеснят в запомнянето на особеностите.

333 идеи за цветен райДамите определено не трябва да пропускат „333 идеи за цветен рай“ от Клаус Вагенер и Сузане Фолрат. Страхотното луксозно илюстровано издание ще ви разходи през всички сезони, за да ви даде над 333 прекрасни идеи за индивидуалното  оформление на балкона или градината – от дръзкия старт на пролетта през слънчевите летни мечти до изпълнената с настроение зимна украса.В книгата ще намерите ценни съвети за засаждане и оформление, интересна информация от специалисти, практическа част със съвети и точни указания, списък с растенията, които да съчетавате.

vsichko-za-detskite-bolestiЗа да пазим добре здравето си, е препоръчително да се обръщаме към квалифицирани медицински лица за индивидуални съвети. Трябва обаче да сме винаги подготвени за здравословното състояние на своите деца, а когато детето се разболее, няма много време за прелистване на дебели книги. „Всичко за детските болести“ на д-р Клаус Вахтер и Клаудия Саркади е изчерпателен и прегледен справочник по темата детско здраве – ясната му структура ще ви улесни в намиране на необходимата информация, а диагностичните таблици спомагат за бързо разпознаване на заболяването. На достъпен дори за неспециалисти език са изложени причините, симптомите, протичането и възможностите за лечение на повече от 100 болести, като най-подходящите домашни средства са описани в текста за съответното заболяване.

silata-na-homeopatiyataНапрежение, безпокойство, стрес – съвременният човек е подложен на големи физически и психически натоварвания. В „Силата на хомеопатията“ към двамата учени, автори на книгата за детските болести, д-р Клаус Вахтер и Клаудия Саркади, се присъединява и Ласло Саркади. Книгата е богато онагледено и изчерпателно ръководство за самолечение в помощ на конвенционалната медицина –  с над 200 цветни фотоса и илюстрации за най-важните лечебни средства и здравословни проблеми.

mudrder-in-front-rowИ накрая – нещо за татковците или обичащите тежка музика младежи у дома. „Кръвно братство“ на Харалд Оймен и Брайън Лю е впечатляващ разказ за раждането и възхода на траш метъла в Бей Ейрия, Сан Франциско и определено е в състояние да ви накара да четете до 4 през нощта – просто няма да можете да оставите тази книга. В този „именник“ на една наистина легендарна епоха Оймен и Лю като истински историци са уловили атмосферата от самото зараждане на стила както на самата сцена, така и сред публиката и зад кулисите. Впечатляващото луксозно издание съдържа над 400 забележителни фотоси, както и страстни лични изповеди на ветерани от Бей Ейрия като Рон Куинтана от Metal Mania, Гари Холт от Exodus, Алекс Сколник от Testament и Роб Флин от Machine Head. Едва ли някога сте чели толкова искрени текстове за зараждането на музикални величия.

Вече ви разказахме за „Практическа граматика“ на Ваня Чернева, подробностите за нея можете да видите тук.

Ще се видим на щанда на Коала Прес (№315) на етаж 3 в НДК по време на Панаира на книгата.