fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на „Лабиринт“ (105)

2 мин.

Advertorial

Нека бъдем заедно на Пролетния панаир на книгата! Издателство „ЛАБИРИНТ” ви чака на щанд 105 точно в центъра на Централното фоайе, точно срещу входа – заедно с най-доброто от световната литература.

„Погребаният великан” на носителя на „Букър” КАЗУО ИШИГУРО, който след 10-годишно мълчание изненада всички с дръзката си творба за паметта, за миналото, което, дори забравено, продължава да предопределя дните ни. Ще намерите и новото издание на „Остатъкът от деня” на Ишигуро, по който е сниман един от най-обичаните филми на всички времена.

„Стоунър” на ДЖОН УИЛЯМС, литературната сензация от последните години, която половин век след написването си се превръща в един от най-обсъжданите бестселъри и продължава да покорява сърцата на всички, уморени от безумния култ към успеха на всяка цена, и „Август” на същия автор, удостоен с най-престижното отличие в САЩ – „Националната литературна награда”.

„Игра и забава” на ДЖЕЙМС СОЛТЪР, най-продавания чуждоезичен автор във Франция за миналата година, последния жив патриарх на американската литература.

„Светилата” на ЕЛИНОР КАТЪН, най-младата носителка на „Букър”, втората по значимост литературна награда след Нобеловата.

„Мостовете на Медисън” на Робърт Джеймс Уолър. Подготвили сме се и за три важни годишнини през 2015 г. с „На бала на късмета”, единствената автобиография на ЕДИТ ПИАФ – с нея ще ознаменуваме стогодишнината от раждането на жената, която „не съжалява за нищо”, със „Записките на Малте Лауридс Бриге” на РАЙНЕР-МАРИЯ РИЛКЕ, великия австрийски поет, предопределил развитието на новата литература включително в България и роден преди 140 години, и с „Приключенията на Алиса за най-малките” на ЛУИС КАРОЛ, издадена за пръв път преди век и половина. Нашето издание с пищните илюстрации на ЕЛЕНА БАЗАНОВА получи най-престижната българска награда за детска литература „Бисерче вълшебно”- най-добра книга за 2015 г.

Всичките ни ДЕТСКИ КНИГИ: „Фердо Мравката”, „Фердо в плен”, „Приказки от селвата”, „Малкият крал Декември” – са радост за окото и душата: с твърди корици, цветни илюстрации на всяка страница, плътна хроминара хартия, едър шрифт и широко междуредие – с тях всяко детенце ще се пристрасти към четенето.

А в събота, 23 май, от 11 до 13 часа, сме подготвили и празник за най-сръчните: ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА ПЛАСТИЛИНОВИ ФИГУРКИ по лесния и приложим метод на „Тайните на пластилина” на РОНИ ОРЕН, благодарение на който малчуганите бързо разкриват заложбите си и придобиват вярата, че е по силите им да творят, да създават.

Чакаме ви! Идвайте!

[ + ]