fb
НовиниОт издателствата

Най-вълнуващите книги това лято

61 мин.

Където и да посрещнахте джулай морнинг тази година, надяваме се, че сте в настроение за нови преживявания. А защо не и нови книги? За да ви държим информирани за най-вълнуващите заглавия на лято 2021, се свързахме с най-популярните издатели и ги помолихме да споделят с нас кои са техните топ 3 летни предложения. Гмурнете се в морето от книги в този материал и се пригответе с голям куфар за лятната ви почивка, за да събере поне няколко от тях!

Ползвайте цифрите в края на всяка страница от този материал или изберете изненадите на кое издателство искате да видите първо, като кликнете на него по-долу. Не забравяйте, че можете да ги намерите в Ozone.bg с отстъпка, като ползвате код azcheta21q3, вижте и всички кодове с отстъпка за читателите на „Аз чета“.

ICU, AMG Publishing, Artline Studios, Август, Benitorial, Дамян Яков, Дъбови листа, Еднорог, Екрие, Екслибрис, ЕМАС, Ентусиаст, Ера, Ерго, Ибис, Изида, Изток-запад, Книги за всички, Колибри, КХ – Критика и Хуманизъм, Лабиринт, Лист, Locus Publishing, Нике, Обсидиан, Orange Books, Пан, Персей, Плеяда, Прозорец, Сиела, Софтпрес, ТРУД, Фют, Хермес.