fb
Не пропускайтеПанаирът

Не пропускайте: „Торта с бадеми и любов“ от Анхела Валвей (изд. „Ера“)

2 мин.

Забавна, сърдечна, мъдра, романтична… Това е сладка история, която не вреди на здравето, нито влияе на кантара. От нея дори се отслабва, както от истинската храна. Полезна и здравословна!

Фиона има огромен проблем с храната… и с килограмите. По ирония на съдбата, тя приготвя храната вкъщи, въпреки че не умее да готви, нито да се храни правилно. Нейното спасение са полуфабрикатите на промоция.

#ДаЖивееПанираното

#СмъртЗаБроколито

Фиона живее с баща си, но вместо той да се грижи за нея, се налага тя да поеме отговорността за малкото им семейство. За капак, момчето, в което е влюбена откакто се помни, се завръща след дълго отсъствие и… излиза с най-големия й враг – Лия. Дъщерята на директора и най-популярното момиче в училището, което я тормози още от първи клас.

Животът на Фиона е пълна катастрофа!

Докато не среща Мирна, леко смахнатата леля на класната си – госпожица Аурора. Леля Мирна е невероятна готвачка и от нея Фиона научава, че най-важната съставка за приготвяне на вкусни десерти е не захарта, а любовта. А от тази съставка, Фиона има огромни запаси. #СпециалноМенюПеперудиВСтомаха

С помощтта на Мирна, тя започва малко по малко да придобива умения в кухнята. Научава, че фурната не е шкаф за непотребни вещи и че водната баня няма нищо общо с къпането.

Фиона дори започва сама да създава рецепти, които ухаят на дом, на паста с домати и чесън, запържен в струйка зехтин, на риба с ароматни билки и лимон, на крем карамел с шоколад, мандарини и орехи… #ВъзмездиеВКухнята

Заедно с приятелите си Макс и Кармен и кученцето Филе, Фиона открива нови емоции и се впуска в приключение между тенджери и тигани, което ще промени живота й.

#ТайниЗаОтслабване #ЗаместиЗахартаСЛюбов

@ОтЛюбовтаСеОтслабва

Вижте и останалите акценти на щанда на издателство „Ера“ за Коледния панаир на книгата в НДК тук.