fb
Книги и киноСпециални

Нов трейлър разкрива света на The Lord of the Rings: The Rings of Power

1 мин.

Просторни гледки, покрити със сняг планини, епични битки, злодеи, същества с големи крака, които се разхождат бавно из полето. Да, това е „Властелинът на пръстените“, а от Prime Video пуснаха най-новия трейлър за The Lord of the Rings: The Rings of Power („Пръстените на силата“). Пред нас се разкриват герои, които познаваме, герои, които не познаваме и всичко това е тук, за да ни подготви за дебюта на 2 септември. Дългоочакваният сериал на Amazon е вдъхновен от фентъзи поредицата „Властелинът на пръстените“ от Дж. Р. Р. Толкин (изд. Бард).

„Това може да е началото на нова ера“, казва едно от джуджетата в трейлъра и разбира се, е прав. „Пръстените на властта“ се развиват поколения преди приключенията на Билбо, Фродо и останалите, но проблемите остават до голяма степен същите. Злото изобилства и зависи не само от очакваните герои на Средната земя да го защитават, но и от неочакваните да се създадат и да се превърнат в легенди.

Трейлърът има толкова много герои и места, че е трудно да се избере какви точно ще бъдат историите. Или по-конкретно как всички истории ще се съберат. Това, разбира се, е сезон първи от петте планирани, така че не бързайте с предположенията. 

The Lord of the Rings: The Rings of Power дебютира в услугата за стрийминг Prime Video на Amazon на 2 септември. Гледайте трейлъра:

Можете да поръчате „Властелинът на пръстените“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.