fb
БлогБлогове

#новиятAzCheta е вече тук

2 мин.
azcheta redesign

Честит рожден ден, банда! Преди точно 7 години бе поставено началото на идеята „Аз чета“, превърнала се по-късно в най-големия сайт за книги и четене в България. И както се случва в реалния живот, нямаше по-подходящ повод от достигането на „първолашка“ възраст, за да преоблечем AzCheta.com с нови „дрешки“ и функционалности.

#новиятAzCheta е с т.нар. адаптивен (responsive) дизайн, който позволява да виждате оптимално добре съдържанието без значение от ширината на екрана на устройството, през което сте влезли на AzCheta.com. Можете да опитате още сега през мобилния си телефон и ще видите разликата.

#новиятAzCheta е един от малкото сайтове, в които ще виждате страничното поле отляво… Не, не се връщаме няколко години назад, по-скоро няколко месеца напред – ще видите как постепенно сайтовете с подобна структура се увеличават. А когато и Facebook пусне новата си визия за всички потребители, комфортът ви на AzCheta.com ще бъде пълен, сигурни сме.

#новиятAzCheta е с подобрено падащо ubermenu, което дава възможност да виждате последните няколко публикации във всяка от категориите. Подозираме, че много скоро и други сайтове ще включат такава фунцкионалност, но ние обичаме да сме сред първите.

#новиятAzCheta е със специален календар, който дава възможност да следите отблизо книжните събития, които се случват у нас – по дати и места. Улеснението за издателите и собствениците на подходящи за литературни събития и локации е новата възможност сами да качват събития в нашата секция „Предстоящи“ – от страницата „Публикувай събитие“, а самия механизъм е съвсем лесен. Разбира се, преди публикуване всички събития ще преминават одобрение от страна на екипа, за да се избегнат злоупотреби.

Има и още доста промени, но за тях ще ви разкажем в подробности през следващите няколко дни. Сега е време да празнуваме. :)

Какво мислите? Честитки, пожелания и мнения приемаме всякакви – в коментарите отдолу :)