fb
БлогБлоговеНовини

Новият „Аз чета“ – нашият подарък за 14-ия рожден ден на сайта

2 мин.
Аз чета на 14 години

Честит рожден ден, скъпи приятели на „Аз чета“! Ако кажа, че си спомням ясно 7 юли 2006 г., когато поставих началото, ще излъжа. Но пък знам, че целият екип на сайта ще помни дълго днешния 7 юли, защото отваряме нова страница. Всъщност всички страници са нови, защото днес ви представяме новия „Аз чета“.

Седем години след предишния редизайн и три след като нашите приятели от Kontur Creative ни подариха ново лого, е време за поредното освежаване. По-бърз и по-мобилно ориентиран, новият дизайн на сайта е значително по-лесен за четене и навигация.

И докато сме на тема подаръци, има как да върнете жеста! В началото на март дадохме начало на нашата кампания в подкрепа на медийната грамотност „Проект 48“, в рамките на която събираме средства за издаването на нов превод на съвременната класика „1984“ от Джордж Оруел, както и за поредица от срещи в цялата страна. Затова, ако искате да ни поздравите за рождения ден, направете дарение в подкрепа на кампанията тук.

Това обаче не е единствената изненада за деня. Тъй като си спомням ясно първите години на сайта и колко важна беше всяка подадена ръка, решихме да започнем програма в подкрепа на стартиращите издателства. Сега всяко българско издателство ще може да се възползва от безплатен пакет за реклама в размер на 400 лв. в рамките на първите 12 месеца от началото на своята дейност (нужно е само някой от екипа да ни пише на editors@azcheta.com). През април, в разгара на COVID-пандемията направихме подобен жест към буквално всички издатели у нас и тяхната обратна връзка ни подсказа, че една постоянна програма за издателските стартъпи би оказала огромна помощ. А това означава и повече хубави книги за всички вас!

И така, насладете се на новия „Аз чета“ и споделяйте обратна връзка – можете да ни пишете във Facebook, Instagram, LinkedIn и по e-mail. А ако случайно не сте абонирани за седмичния ни бюлетин, направете го още сега!

Честит рожден ден!

Ваш,
Алекс

[ + ]