fb
Ревюта

Пленена от „Обсебена от теб“ на Силвия Дей

2 мин.
crossfire 4 sylvia day obsebena ot teb

кросфайър, обсебена от теб, силвия дейЧаках „Обсебена от теб“ (изд. „СофтПрес“) да излезе месеци! Беше ужасно, защото след ударната доза „Кросфайър“, която си направих през лятото (трите предишни книги прочетох само за седмица!), търпението ми за тази книга беше на ръба. Купих си я от Amazon в деня, в който излезе, и изкарах една безсънна нощ в прегръдките на Гидиън Крос.

Добре де, и Ева беше там.

„Обсебена от теб“ започва точно там, където свършва „Опиянена от теб“ – макар че е разделен в отделни книги, имам чувството, че Силвия Дей е написала един цял роман, който пуска на части само за да тормози нещастните читатели. Историята е все така вълнуваща, секси и предизвикателна. Ева и Гидиън са щастливи, правят секс навсякъде, където можете да си представите, че може да се прави секс, включително и на няколко места, които със сигурност не сте подозирали, че стават за това.

Естествено, безоблачното щастие няма как да трае твърде дълго – враговете на Гидиън скоро започват да го нападат и осъзнавайки, че Ева е неговото слабо място – да се опитват да наранят и нея. Появява се доктор Ан Лукас, чийто брат е тормозил Гидиън като дете, както и бизнес конкурентът му, някой си Райън Ландън, чиито баща е фалирал заради бащата на Гидиън.

В опитите си да защити Ева най-сексапилният милиардер на света нарушава основните правила на връзката им, обсебвайки не само тялото, но и личното й пространство. И макар че връзката им е под постоянни външни заплахи, всъщност единственото нещо, което може наистина да я разруши, идва от вътре.

Книгата описва една почти невъзможна любов, но точно това й е хубавото – че поне на хартия все още съществуват такива емоции и някой, пък бил той и литературен герой, може да те кара да да се чувстваш по този начин. Харесвам стила на Силвия Дей – пише страхотни любовни романи и според сайта й има десетгодишна писателска кариера и над 40 книги! Определено ще прочета още някоя от тях.