fb
НовиниПо света

Първи поглед към сериала по „Шантарам“

2 мин.
Снимка: Apple TV

Чарли Хънам влиза в образа на Лин Форд в телевизионната адаптация на бестселъра „Шантарам“, става ясно от първия поглед към сериала, подготвян от Apple TV +.

Базиран на едноименната книга от 2005 г. на Грегъри Дейвид Робъртс, „Шантарам“ (изд. „Оргон“) проследява живота на беглеца Лин Форд (Чарли Хънам), който се замесва в престъпния живот на Бомбай, Индия.

Поредицата ще има 12 епизода, а премиерата на първите 3 части ще бъде в средата на октомври. Следващите серии ще се излъчват всеки петък до декември.

Кадарът, който ни разкрива първи поглед към сериала, показва 42-годишния актьор, познат ни от „Синове на анархията“, докато кара мотоциклет през най-големия град в Индия. Сериалът разказва историята на Форд, беглец от австралийски затвор, който живее двойнствен живот в Бомбай – ръководи местна здравна клиника през деня, докато все повече се заплита с бомбайската мафия.

Според съобщение до медиите, цитирано от People, „Форд е решил да живее в самота и под радара – начин на живот, който му позволява да запази свободата си. Но тази свобода и самотното съществуване ще бъдат застрашени, когато той срещне Карла (Антония Десплат) и се запита дали любовта струва повече от свободата.“

Романът „Шантарам“ е продаден в повече от 6 милиона копия към 2018 г., когато Apple TV+ спечели правата за адаптиране на книгата.

Изпълнителен продуцент на сериала шоурънъра Стив Лайтфут. Бхарат Налури е режисьор на сезона и работи заедно със създателите Андреа Барън, Никол Клемънс, Стив Голин, Джъстин Кързел и Ерик Уорън Сингър.

Премиерата на „Шантарам“ ще бъде на  14 октомври по Apple TV +.

Можете да поръчате „Шантарам“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azchheta22q3 при завършване на поръчката си.