fb
Без категория

Първите нововъведения

2 мин.
Без категория

Първите нововъведения

2 мин.

Едва са изминали 10 дни от старта на сайта „Аз чета“, а ние правим все повече и повече подобрения. Днес добавихме още две функционалности в сайта и бих искал да ви разкажа за тях.

От днес всеки посетител на „Аз чета“ може да бъде автор в сайта.

Това вече ще става много лесно – чрез формата, която се намира в секцията „Контакти“. Там всеки може да попълни текста за подготвения материал за която и да е от рубриките и да ни го изпрати. Ние ще разгледаме предложението и евентуално ще го публикуваме, ако преценим, че се вписва в концепцията на „Аз чета“. Така ние правим сериозна стъпка към утвърждаването на „Аз чета“ като истинска социална мрежа, в която се събират най-запалените любители на книгите и обменят мнения и новини. Защото „От днес всеки посетител на „Аз чета“ може да бъде автор в сайта.“

Вече можете да се абонирате и за Бюлетина на „Аз чета“

Второто нововъведение в сайтът за вашите книги „Аз чета“ е седмичният бюлетин. В дясното меню се намира връзката към адреса, на който всички могат да се абонират за бюлетина на „Аз чета“ и да получават информация за най-интересните публикации от сайта през изминалите 7 дни. Така всички, които нямат възможност да ни посещават, ще могат да бъдат близо до най-новото съдържание от сайта, а по този начин да са и по-близо до любимите си книги.

Избрахме да ползваме платформата за онлайн маркетинг MailChimp, но със сигурност няма да ви тормозим с рекламни предложения, а напротив – ще ви представяме напълно безплатно най-интересното от нашите (а и след нововъведението горе – вашите) публикации.

Надявам се, че тези две нововъведения ще ви харесат. Очаквайте много скоро и още нови изненади!