fb
Книги и киноНовини

Пуснаха трейлъра на „Въздействие“ по Джейн Остин

1 мин.

Netflix пусна трейлър на предстоящия си филм „Въздействие“, базиран на едноименния роман на Джейн Остин, и това е гарантирано емоционално пътуване на любовта, пише Collider. „Въздействие“ е романтична драма, която разкрива любовния живот на млада англичанка Ан Елиът (Дакота Джонсън) и младежката ѝ любов.

Трейлърът започва с Ан и мъжа, когото обича, капитан от флота Фредерик Уентуърт (Космо Джарвис), седнали на тревата тя разказва колко много са били влюбени и готови да се оженят. И така, докато семейството ѝ не я убеди да се откаже от него. Баща ѝ е изключително суетен мъж, изцяло погълнат от себе си и същото. През следващите осем години Ан се бори да се откаже от мисълта за галантния капитан. Когато обаче той се завръща, първото им събиране е меко казано хумористично, тъй като Ан е намазала лицето си с конфитюр. Интригата се завърта с пристигането на друг ухажор за ръката на Ан, г-н Елиът (Хенри Голдинг). Сега Ан трябва да реши дали да рискува с бъдещето или да предложи втори шанс на мъж от миналото си.

„Въздействие“ е продуциран от Кристина Вайс Лури, Андрю Лазар и Елизабет Кантилон. Сценарий и адаптация на Алис Виктория Уинслоу и Рон Бас, като филмът е режисиран от британската театрална режисьорка Кари Кракнел, която дебютира във филма.

Тази най-нова адаптация на Остин ще се появи по Netflix на 15 юли.

Вижте трейлъра: