fb
НовиниПо света

Романтична вечеря събира феновете на Хари Потър в замъка Хогуортс [галерия]

1 мин.

Студио Tour London на компанията Warner Bros. предлага на обсебените от Хари Потър манията двойки да прекарат един незабравим Свети Валентин в най-необикновеното място на земята – училището за магия и вълшебство Хогуортс, съобщава сайтът 9gag. Инициативата включва романтична вечеря в залата на замъка, последвана от уникална разходка из студиото.

Двойката може да се възползва от повода да облече най-официалните си дрехи и да се наслади на специалното тристепенно меню на Хогуортс. Вечерята започва с коктейли и предястия в преддверието на замъка, а след това идва тържествената част в Голямата зала.

Блюдата в менюто включват пресован пилешки пастет, тарт със смокини, розмарин и козе сирене, а за основно ястие са предвидени още по-засукани деликатеси с непроизносими имена. Разбира се, на място ще има фотограф, който ще увековечи специалната вечер.

Вълненията обаче не приключват с десерта. Програмата продължава с вълшебна обиколка, минаваща през общата стая на Грифиндор, кабинета на Дъмбълдор и Забранената гора. Подобаващият за подобна вечер финал включва питие на перон 9 ¾, откъдето заминава експресният влак за Хогуортс.

Разгледайте няколко снимки от романтичната локация тук:

 

Снимки: Warner Bros.