fb
Книги и киноНовини

Сезон 3 на „Бриджъртън“ разказва за Пенелопе и Колин

1 мин.

Следващата част на сериала Бриджъртън, вдъхновен от поредицата на Джулия Куин, ще бъде изцяло за Пенелопе, разкри звездата Никола Коуглан по време откриването на FYSEE Space на Netflix. Следващата част ще проследи нейната героиня Пенелопе Федърингтън и Колин Бриджъртън (изигран от Люк Нютън), тъй като тяхното приятелство потенциално ще прерасне в нещо повече.

„Подобно на лейди Уисълдаун, пазя тайна от доста време и мога да ви потвърдя, че сезон 3 е любовната история на Колин и Пенелопе“, каза Коуглан. „Пазех тази тайна от две седмици след сезон 2. Това е първият път, когато го казвам тук.“

Любовната история на двойката е тема на четвъртата книга от поредицата Бриджъртън на Джулия Куин Romancing Mister Bridgerton. Първите два сезона на телевизионния сериал на Netflix последваха първите два романа в оригиналния им ред – „Херцогът и аз“ (изд. „Ибис“) и „Виконтът, който ме обикна“ (изд. „Ибис“), като се фокусираха съответно върху Дафни Бриджъртън и Антъни Бриджъртън и техните търсения за любов.

По-рано Deadline съобщи, че актьорският състав на сезон 3 също ще включва Хана Дод като Франческа Бриджъртън, поемайки ролята от Руби Стоукс, която напусна. Кастингът на новия сезон вече е в ход.

[ + ]