fb
На щанда на...Панаирът

Срещи с водещи български автори на щанда на Ozone.bg

2 мин.

Гостите на Коледния панаир на книгата ще могат да се запознаят с онлайн магазина за забавления и свободно време Ozone.bg. Щандът на сайта ще намерите на ет.3 в НДК по време на панаира от вторник до неделя тази седмица.

Книжната секция на Ozone.bg се разработва в партньорство с два от най-големите български сайтове за книги – „Аз чета“ и „Книголандия“. По тяхна покана, всяка вечер на щанда гостите ще могат да прекарат в компанията на български автори, на които да зададат въпрос или да получат автограф.

Книжните срещи започват от 18:30 и ще ви срещнат с:

– Светлозар Желев и Андрей Велков за българското книгоиздаване и българските психари във вторник
Иво Сиромахов и Йордан Свеженов за зрителите, сценариите и революциите в сряда
Георги Томов и Петър Делчев за трънските и други разкази в четвъртък
Александър Секулов и Александър Шпатов за бележките под линия и сънищата в петък

На щанда на ozone.bg

Един от задалите въпрос на всеки от авторите ще получи подарък – негова книга с автограф. Въпросите могат да бъдат зададени както на място, така и във Facebook.

На щанда на Ozone.bg за Панаира ще присъстват и книжни блогъри от Аз чета и Книголандия, за да препоръчат нова книга или просто да обсъдят плановете за четене по празниците.

Всички гости на щанда по време на панаира ще получат код за 5 лв. подарък към следващата си книга, закупена от Ozone.bg до края на годината. Така те ще могат да изберат заглавието на спокойствие и да го получат с безплатна доставка до своя дом навреме за празниците.