fb
@-книгиАудиокниги

Стан Лий създава изцяло нов свят за Audible

2 мин.

Легендарният създател на някои от най-популярните герои на Marvel Стан Лий се съюзява с Райън Силбърт („Богът на любовта“) и Люк Либърман („Червената Соня“), за да създаде нова аудиокнига за Audible. Самият той ще е гласът зад въведението на произведението, а продукцията и записите ще започнат съвсем скоро.

Творбата им е описвана като подобие на Mr. Robot, но базирана в свят като от филм на Джон Хюз. Тази нова вселена ще бъде представена за пръв път на читателите и слушателите под формата на незабравимо аудио преживяване – формат, към който Лий неведнъж е показвал предпочитанията си.

„Когато от Audible дойдоха при нас с идеята да направим тази история като аудио проект, помислих това за нещо страхотно. Историята намира своето място във време на изумителни технологии и заслужава да бъде представена пред публика по начин, който наистина улавя духа на този свят, но и позволява на слушателя да създаде своя собствена и уникална представа за самата история. Това, което прави Audible, е революционно, но и същевременно успява да ни върне и напомни за нашите корени и традиции“, споделя Стан Лий за бъдещия проект.

Според Силбърт и Либърман „творбата се стреми да даде отговор на всички въпроси тип „Ами ако…?“, свързани с новите инструменти, технологии и ноу-хау”.

“Ще се постараем да примесим това с достъпна и човечно разказана история, в която да представим опита, който очаквате да има самият Стан Лий – където „обикновените“ герои откриват глобални конфликти много по-големи, отколкото те самите са си представяли“, обещават те.