fb
БългарияНовини

Storytel те предизвиква: постави си книжна цел за слушане и спечели

3 мин.

В първите дни на януари, е време и за първите книжни цели, които да обогатят годината. Този път провокацията идва от Storytel под формата на предизвикателство в профила им в Instagram, с хаштаг #2023Goals. Поставете си висока цел за това колко книги да изслушате и прочетете през тази година и участвайте в тегленето за страхотни награди на 13 януари.

Необходимо е да изпълните няколко стъпки:

  1. да ги последвате в социалната мрежа Instagram – storytel.bg;
  2. да напишете в коментар 2-3 заглавия, които бихте искали да слушате през годината, като не забравяте, че можете да предизвикате и приятел;
  3. да споделите целта си в story и да тагнете @storytel.bg.     

Наградите са: ваучер за 1 месец + слушалки, ваучер за 3 месеца и ваучер за 6 месеца.

Дори да не спечелите от томболата, предизвикателството гарантира, че ще останете доволни, защото сте добавили още няколко книги в списъка с „прочетени“, а в същото време сте научили нещо ново, което ви е вдъхновило или разсмяло, и като цяло сте подарили на душата и съзнанието си прекрасни моменти.⁠

Може пък някоя от новите ви книжни цели да попадне в класацията на най-слушани и обичани заглавия тази година, както Марк Менсън направи през 2022. Цели 7 милиона часа българите прекараха в слушане на книги през изминалата година, а с вашите амбициозни цели може да подобрите този рекорд през 2023 г. 

Марк Менсън и българският разследващ журналист Николай Стоянов оглавяват първите места на най-слушаните заглавия през изминалата година редом с творби на Джон Кехоу, Дон Мигел Руиз и Фредрик Бакман. Новодошлите потребители в платформата на Storytel в България избират да слушат първо “Тънкото изкуство да не ти пука” от Марк Менсън, “OneCoin: Жената, която измами света” от Николай Стоянов, биографията на Илън Мъск, аудиодрамата “1984” от Джордж Оруел или поредицата на Дж. К. Роулинг за Хари Потър. Историите с най-висока оценка от слушателите са оригиналният аудиосериал на Storytel “Мамник”, “Хари Потър” и “Феята от захарницата”.

Най-очакваните заглавия за 2023-а са новите продукции на Pottermore и Storytel на български език със звезден каст, нови Storytel Original продукции като “Пермафрост” на Васил Попов, както и детски, исторически, романтични и трилър сюжети и нов сезон на конкурса за оригинално аудиосъдържание – Storytel Studio vol.2, с темата “Светът след утре.” Платформата предлага богат каталог с близо 500 000 заглавия, а сега ви подарява и допълнително време за слушане. Само трябва да си поставите цел и да се включите в предизвикателството за още повече добри истории през 2023 г. 

Повече за Storytel

Storytel е една от най-големите стрийминг компании за аудио и електронни книги в света с каталог за слушане и четене от над един милион заглавия в световен мащаб. Визията на Storytel  е светът да бъде едно по- емпатично и цветно място благодарение на добрите истории, които да бъдат споделяни и преживявани от всеки, навсякъде и по всяко време. Стрийминг услугата в рамките на Storytel Group предлага абонамент за аудио и електронни книги под шапката на Storytel, Mofibo и Audiobooks.com. Издателската дейност на Storytel се осъществява от компанията Storytel Books, както и издателя на аудиокниги StorySide. Storytel Group има представителства в над 25 световни пазара, а седалището е в Стокхолм, Швеция.