fb
Новини

Storytel вече има над 1.5 милиона абонати

1 мин.

Платформата за електронни и аудиокниги Storytel вече има над 1,5 милиона абонати, a плановете на компанията включват сериозно увеличение в следващите години на държавите, в които услугата се предлага.

„Изключително съм благодарен за невероятния отговор, който Storytel получава ежедневно от потребителите си по целия свят. Това ни кара, ако изобщо е възможно, да сме още по-мотивирани в изпълнението на нашата мисия да създаваме и развиваме най-добрия продукт заедно с авторите, издателите и потребителите”, коментира основателят на компанията Йонас Теландер, който е и неин главен изпълнителен директор.

Storytel е една от най-големите стрийминг услуги за аудиокниги и електронни книги с абонамент в света. Тя предлага достъп до общо над 500 000 заглавия, като българските потребители на услугата могат да четат и слушат 52 000 аудиокниги, електронни книги и аудио сериали. 

В последните години Storytel активно навлиза на нови пазари и вече се предлага в 20 страни, като по план в следващите три години услугата трябва да стане достъпна в още над 20 държави.

Прочетете още:

„Златни слушалки“ за най-запалените слушатели на Storytel

Storytel представя: 5 криминални книги

Storytel представя: 5 супер забавни книги за по-добро настроение