fb
БългарияНовини

#ВкъщиСъмИЧета – една кампания на “Аз чета” по време на карантина

2 мин.

“Аз чета” призовава всички свои приятели и последователи да спазват официално обявените от българското правителство мерки за ограничаване на епидемията от коронавирус с кампанията #ВкъщиСъмИЧета. 

През следващите няколко седмици ще се постараем да направим стоенето вкъщи много по-леко и приятно с редица инициативи. Ние, разбира се, също ще работим от вкъщи и никак няма да скучаем.

Рамка за профилна снимка

Започнахме кампанията, слагайки рамка на профилната снимка на “Аз чета”, както и на профилите на хората от екипа ни с хаштаг #ВкъщиСъмИЧета. Да си стоим вкъщи, докато това е най-сигурният начин да запазим себе си и околните здрави, е най-отговорното действие. А съчетавайки го с четене, става и приятно! Профилната рамка е нашият начин да напомним колко е важно да се съобразим с наложените мерки и да ви призовем към оползотворяване на времето, прекарано вкъщи, по най-смисления начин.

Рамката е дело на Стоян Атанасов от Kontur Creative. Ако искате да я ползвате и вие, последвайте този линк.

Онлайн разговор с автор

Временно не можем да ходим на книжни премиери, но това не означава, че събития няма да има. “Аз чета” осигурява платформа за авторите, които искат да представят своите книги в онлайн разговор с нас. За целта ще записваме разговорите и ще ги споделяме с вас през сайта и Facebook страницата на “Аз чета”.

Издателствата и авторите, които проявяват интерес, могат да кандидатстват с предложение за онлайн разговор – с имейл на editors@azcheta.com.

Статии с препоръки

Екипът ни е подготвил серия от материали, които ще ви дадат куп идеи за това как да прекарате времето вкъщи в компанията на книги. Отделно, ревютата в “Аз чета” остават доверен източник на информация за най-новите заглавия на книжния пазар.

30-дневно книжно предизвикателство

“Аз чета” и Chitatel.net ще възродят една инициатива, която днес е по-актуална отвсякога! #30дникниги ще ви задава по един книжен въпрос всеки ден, а вие може да отговорите с коментар, да тагнете известна личност или свой приятел и така да направите четенето споделено изживяване. Следете страницата ни във Facebook и LinkedIn за повече новини и не пропускайте да се включите в предизвикателството.

[ + ]