fb
БългарияНовини

Закуска с кауза и книжни сладкиши с Trouble Bakers на 24 ноември

1 мин.

Чуем ли за нещо хем вкусно, хем свързано с книгите, веднага си помисляме за момичетата от Trouble Bakers, които съчетават успешно четенето и любовта към храната. Тази събота, 24 ноември, няма нужда да ставате рано, за да приготвите закуска за себе си и семейството си – просто вземете с вас любимите си хора и елате в „Читалище.то“ на ул. „Лавеле 11“ (зад централата на „УниКредит Булбанк“) между 11:00 и 13:00 ч! Там ще ви очакват познатите кифлички, пържени филийки, млин, пайове, но ще ви изненадат и нови рецепти от любими истории.

Срещу вход от 10 лева ще можете да опитате 10 различни книжни сладкиши и солениши, а Деси и Пролет гарантират, че няма да останете гладни! Напитки към вкусното хапване ще се предлагат отделно на бара на „Читалище.то“. Децата са повече от добре дошли, а по-малките малгучани под 10-годишна възраст не заплащат нищо.

Събраните средства ще помогнат на Trouble Bakers да продължат да обогатяват менюто с книжни специалитети и ще подкрепят добра кауза, повече подробности за която ще научите по време на събитието.

Не забравяйте да отбележите присъствие във Facebook, за да могат Деси и Пролет да приготвят правилните количества!