fb
Ревюта

„203 предизвикателства за пътешественици“, с които да пребориш лютата зима

1 мин.

Добре – всеки може да пътешества на 40 градуса в чужди държави. А кой е достатъчно смел да пътешества, когато навън е -15, и то без изобщо да излиза от вкъщи? Ами – аз. И ти! И можеш да го направиш с много забава, стига само да искаш да експериментираш.

Да кажем, през 2015-а си обиколил 50 места в България, на следващата година – още 50. И всичко това благодарение на чудесните пътеводители на „Пейка.бг“. Дали има още 50 и за 2017-а? Сигурно има, но вече би било клише. Затова екипът, създал предишните две книги, решава да направи голяма крачка напред и да експериментира с формата – горното ниво вече те прави не просто посетител на определени локации, а истински пътешественик!

„203 предизвикателства за пътешественици“ е за всеки ден – просто отваряш на произволна страница и планираш как да пребориш конкретното предизвикателство. Всъщност, още когато прочетеш “Теста на пътешественика” на първите няколко страници, разбираш, че няма как да има две еднакви прочитания на тази книга. (Можеш да го направиш и онлайн тук.)

Но да се върнем на зимата и пътешествията… Можеш още сега да си набележиш няколко за изпълняване и още с разтопяването на снега да започнеш да ги преборваш. Предупреждавам, има някои доста тежки предизвикателства! Като това да бъдеш офлайн за 24 часа :) Опитай, де! Но мисля, че не ти стиска.

Текстът е публикуван първо в блогa на Ozone.bg.