fb
НовиниПо света

Анди Мъри с нова биографична книга през ноември

1 мин.

Британският тенисист Анди Мъри, който тази година спечели престижния турнир Уимбълдън, подготвя нова биографична книга за последните две години от кариерата си, съобщава The Bookseller.

Името на биографията е “Andy Murray: 77” и правата за нея вече са закупени от британското издателство Headline. От издателството обещават книгата да бъде „красива и много лична“, а заглавието й идва от факта, че със спечелването на Уимбълдън тази година Мъри се превърна в първия британец, печелил престижния турнир от 77 години насам.

“В книгата Мъри споделя с нас своите мисли, свързани с ключови моменти от своята кариера до сега, но също така ни дава и цялостен поглед върху своя свят – интензивния си тренировъчен режим, най-близките хора в своя екип, своите физически и психологически битки за да достигне върха”, споделя Джонатан Тейлър, директор нехудожествена литература в Headline

“Andy Murray: 77” се очаква да бъде публикувана на 7 ноември, като самият Мъри ще вземе участие в част от кампанията по промотирането й.

Анди Мъри до момента има издадена една биография през 2008 – Hitting Back, преиздадена през 2009 с меки корици и ново име – Coming of Age.

Ако спортните биографии са Ви интересни, не пропускайте да прочетете двете ревюта за биографията на Роджър Федерер – „Геният на тениса“ и двете ревюта за автобиографията на Андре Агаси – „Открито“ в „Аз чета“.

[ + ]