fb
НовиниПо света

Авторката на „Малки сладки лъжкини“ издава нова книга през ноември

1 мин.

Авторката на бестселър поредицата „Малки сладки лъжкини“ Сара Шепард ще публикува нова книга през ноември 2016 г., съобщават cbcbooks.com и Disney Publishing Worldwide. Романът ще носи заглавието „Аматьори“ (Amateurs) и обещава на феновете много загадки, романтика, неочаквани обрати и разкрития. Изданието ще е част от новия импринт на Disney Publishing Worldwide – Freeform, който ще се фокусира върху публикуване на янг адълт поредици и създаване на съдържание за телевизионни програми.

малки сладки лъжкини

Героините от сериала „Малки сладки лъжкини“

Сюжетът на „Аматьори“ започва пет години след като гимназистката Хелена Кели е изчезнала от дома си в Дексби, Кънектикът и никой не знае какво се е случило с нея. 18-годишната Сенека Фрейзър решава да поднови разследването, след като се свързва със сестрата на Хелена и още няколко ентусиасти в сайт за неразкрити убийства. Докато търси отговори обаче, Сенека трябва да се справи и със своето тъмно минало. Междувременно убиецът наблюдава, готов да направи всичко, за да останат тайните погребани.

До момента Сара Шепард има няколко поредици в списъка с бестселъри на New York Times, а големият успех на сериала по „Малки сладки лъжкини“ я направи световно известна. Предстои да видим дали „Аматьори“ ще последва успеха на предходните романи.