fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Хермес“ (325)

3 мин.

Advertorial

От 28 май до 2 юни (вторник – неделя) в НДК ще се проведе традиционният Пролетен базар на книгата. Издателска къща „Хермес“ ще ви очаква на щанд №325 с много изненади и възможност да се срещнете с любими български автори и да си вземете книга с автограф!

По време на събитието ще може да закупите всички заглавия на Издателска къща „Хермес“ с 20% отстъпка!

На щанда ще ви очакват всички книги на любимите ви български писатели. Ще  откриете най-новите романи на Владимир Зарев – „Чудовището“, и Димо Райков – „Анхедония“, както и книгите на Ивинела Самуилова, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Георги Божинов и много други.

По време на базара ще можете да закупите с отстъпка и много бестселърови заглавия на ИК „Хермес“, като „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън, „Речите, които промениха историята“, „Наръчник по основи на рисуването“, „Истории за лека нощ за момичета бунтарки“, романите на Жозе Родригеш душ Сантуш, Даниъл Силва, Джоджо Мойс и други.

Книги за деца, художествена и нехудожествена литература, любими романтични романи, вълнуващи трилъри… всичко това и още много ще намерите на щанд №325 от 28 май до 2 юни!

 

Среща с автограф

Като част от Софийския международен панаир на книгата автори на ИК „Хермес“ ще дават автографи на щанда на издателството (№325):

Иван Матанов
28 май (вторник) от 17:00 ч.

Емил Андреев
28 май (вторник) от 18:00 ч.

Владимир Зарев
29 май (сряда) от 18:00 ч.

Георги Мишев
30 май (четвъртък) от 17:00 ч.

Ивинела Самуилова
30 май (четвъртък) от 18:00 ч.

Димо Райков
31 май (петък) от 18:00 ч.
1 юни (събота) от 17:00 ч.

Камелия Кучер
1 юни (събота) от 13:00 ч.

Александър Секулов
1 юни (събота) от 14:00 ч.

Мирела Иванова
2 юни (неделя) от 14:00 ч.

 

Премиери

В рамките на културната програма на Пролетния базар на книгата Издателска къща „Хермес“ организира и три премиери на дългоочавани заглавия.

Премиера на „Анхедония“ от Димо Райков
28 май (вторник) от 19:00 ч. в НДК, Мраморно фоайе

Специално за събитието писателят ще пристигне от Париж, където живее от години със семейството си. Участие в премиерата ще вземе редакторът на книгата и управител на Издателска къща
„Хермес“ Стойо Вартоломеев.

 

 

Премиера на „Чуй щурците“ от Татяна Попова – победител в Девети национален литературен конкурс „Хермес“
29 май (сряда) от 19:00 ч. в НДК, Мраморно фоайе

Модератор на събитието ще бъде редаторката Валентин Георгиев. Татяна Попова е родена през 1991 г. В момента е учителка в 18 СУ „Уилям Гладстон“. „Чуй щурците“ е дебютният ѝ роман, който бе отличен сред 54 ръкописа по време на Деветия национален литературен конкурс „Хермес“ в категория проза.

 

Премиера на „Миш и Маш“ от Анита Тарасевич, с илюстрации от Надежда Кацарова

1 юни (събота) от 15:00 ч. в НДК, Мраморно фоайе

Специално участие в премиерата ще вземе художничката Надежда Кацарова, а модератор ще бъде редакторът на книгата Деметра Димитрова.

Събитието е част от Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи 2019

 

Споделете радостта от четенето с Издателска къща „Хермес“ от 28 май до 2 юни в НДК, щанд №325!