fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на Locus/Intense (В12)

1 мин.

Отново дойде онова очарователно пролетно време, в което всички любители на книгите подготвят списъците с нови попълнения за личните си библиотеки. Тази година Пролетният базар на книгата ще бъде на по-различно място – в парка пред НДК, но изненадите няма да са по-малко.

От 29 май до 3 юни ще можете да намерите книгите на „Locus“ и „Intense“ на щанд В12 в шатра В. И то не просто книги, а истински „Витамин В12“! Точно както витамините са полезни за имунната и нервната системи, така и техните книги ви помагат да се чувствате по-щастливи и енергични, да реализирате мечтите си и да живеете по-добре!

Добре познатите библиотеки на издателството този път са под формата на различни серии от „Витамин В12“ и са с различни предписания – за по-добро бъдеще, за по-добър начин на живот, за борба със скуката, за децата.

На щанда ще можете да откриете буквално всички хитови заглавия на „Locus“, „Intense“ и „Колоритания“ от последните няколко години – книгите на Джо Витале, Ричард Кош, Джордан Белфърт, Стефан Гарние, Ърнест Клайн, д-р Дейвид Ейгъс, Мат Хейг, Денис Лихейн, както и книгите за оцветяване с героите от поредицата за Хари Потър.

И като споменахме Мат Хейг, най-новата му книга „Причините на останеш жив“, посветена на депресията и справянето с нея, ще ви очаква на щанд В12 на Пролетния базар на книгата от 30 май!