fb
@-книгиАудиокниги

Елизабет Мос е четец на аудиокнигата „Разказът на прислужницата“

1 мин.

Елизабет Мос е четец на аудиокнигата „Разказът на прислужницата“ (изд. „Orange Books“), научаваме от Bookstr. Актрисата записва аудиоверсията в Торонто по време на снимките на третия сезон на едноименния сериал. В него Мос играе главната роля на Фредова, от чието име се води и повествованието в култовия роман.

Ан Дауд, която се превъплъщава в леля Лидия, Ейми Ландекър и Брадли Уитфорд също озвучават отделни моменти от аудиокнигата. Тя излезе под знака на Penguin Random House на 30 април.

Авторката Маргарет Атууд е във възторг от избора на четец и споделя:

Възхитена съм, че Елизабет Мос се съгласи да озвучи новото аудиоиздание на „Разказът на прислужницата“. Изпълнението ѝ е силно, обсебващо, пленително и достоверно. Тя е родена актриса, която поставя истинността на ролята си преди собствения си звезден статут. Извадих късмет с нейната интерпретация на Фредова.

Алис Туомей, редакторка на Penguin Random House Audio, коментира:

Елизабет Мос е перфектният четец за тази аудиокнига. Елизабет хипнотизира зрителите по цял свят с отличеното си с много престижно награди изпъление в телевизионния сериал по „Разказът на прислужницата“, а сега удивителният ѝ разказ ще вдъхне живот на Офред и в тази брилятна, смразяваща аудиокнига. Записът е истински въздействащ.

Припомняме, че в края на март „Разказът на прислужницата“ се сдоби и с графична адаптация, а през септември очакваме продължението на романа, озаглавено The Testaments („Заветите“).

Снимка: Елизабет Мос (ляво) и Маргарет Атууд (дясно)

Източник: Time.com

[ + ]