fb
На щанда на...Панаирът

Книги в акция от „Софтпрес“

1 мин.

Advertorial 

„Книги за цялото семейство“ – това е мотото на издателство „Софтпрес„. За да зарадва всички у дома преди Коледните празници през целия декември в търговската мрежа и на щанд 111 на Панаира на книгата (8 – 13 декември) някои от най-хубавите, полезни и популярни заглавия на издателството ще се предлагат на специални промоционални цени с отстъпка от 20% до 70% от коричната цена. 

Единствената официална биография на Стив Джобс, написана от Уолтър Айзъксън ще намерите за 19,99 лв с твърди корици. Другата книга на Айзъксън – „Иноваторите„, която разказва за рицарите на дигиталната ера, се предлага за 14,99 лв.

Любителите на вкусните изкушения могат да се сдобият с „Кулинарна библия“ на половин цена само за 25,00 лв.

Най-богат избор има при детските книги. Намалени са енциклопедиите „Пътешествие в чудния свят на математиката“ и „Голяма детска енциклопедия„, както и „Магическа книга за фокуси“ – те могат да бъдат ваши срещу 14,99 лв.

Ако предпочитате приказки не пропускайте колекциите „Сто класически приказки“ (14,99 лв) и „Приказки страшни за деца безстрашни“ (9, 99 лв)

Освен в рамките на Коледния панаир на книгата, изданията на Софтпрес могат да бъдат намерени във всички книжарници, в хипермаркетите и навсякъде, където се продават книги. Подарете си една книжна Коледа – всички знаем, че нищо не може да се сравнява с миризмата на борови иглички, горещ шоколад, хартия и мастило…