fb
Книги и киноСпециални

Майкъл Шийн и Дейвид Тенант вещаят „Добри поличби“. Гледайте официалния тийзър [видео]

1 мин.

Нийл Геймън представи първия официален тийзър на дългоочаквания сериал „Добри поличби“ в рамките на нюйоркския Comic Con, научаваме от Indie Wire. Съвместната продукция на BBC и Amazon Prime Video е базирана на едноименния роман, който Геймън публикува в съавторство със знаменития Тери Пратчет през 1990 г.

Сюжетът накратко? Ангели и демони се опитват да предотвратят Армагедон, като преодолеят раждането на самия Антихрист (в ролята Анна Максуел Мартин). Дейвид Тенанд играя Кроули – първия демон, стъпил на Земята, а рамо до рамо с него застава най-старият му приятел (с когото се познават буквално от цяла вечност) Азирафел, чиито ангелски крила надява Майкъл Шийн. Двамата обединяват силите на Рая и Ада, за да спасят света от тотално унищожение, под звуците на You’re My Best Friend на Queen.

В сериала ще гледаме още Миранда Ричардсън, Ник Оферман, Майкъл Маккийн и Джак Уайтхол, както и Джон Хам в ролята на архангел Гавраил.

„Добри поличби“ ще бъде излъчен на платформата Amazon Prime Video през 2019 г., като точната дата още не е известна. Дотогава ще се радваме на тийзъра: