fb
БългарияИздателски проектНовини

„Моята история“ на Мишел Обама излезе в България, а 7 успешни българки ще бъдат нейни посланички

2 мин.

Copyright: Miller Mobley

Автобиографията на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама – „Моята история“ вече може да бъде открита и на българския пазар, благодарение на издателство „Софтпрес“, а седем успешни българки ще участват в представянията на книгата в страната.

„Моята история“ излезе на американския пазар преди по-малко от година и изключително бързо се превърна в световен бестселър. Тя вече е преведена на 44 езика, а общият й тираж към момента е над осем милиона и половина копия. В България книгата е под формата на луксозно издание с твърди корици.

Нейни посланички ще бъдат седем успешни дами от областта на бизнеса, правото и образованието, чийто лични и професионални истории са доказателство за силата и общовалидността на посланията в автобиографията. В престижния дамски клуб влизат Евгения Пеева-Кирова от фондация „Заедно в час“, телевизионната и радиоводеща Евелина Павлова, доц. д-р Даниела Илиева, изпълнителен директор на фондация „Право и Интернет”, популярната блогърка и създател на сайта „Мама Нинджа“ Мария Пеева, Ивелина Атанасова, основателкa на DigitalKidz, създателката на сайта „Детски книги“ Валентина Стоева и управляващият директор на издателство „Софтпрес“ Милена Стефанова.

Какво трябва да знаем за „Моята история“? 

В тази изключително завладяващата си и дълбоко лична автобиография Мишел Обама кани читателите в своя свят, хронологично проследявайки преживяванията, които са белязали живота ѝ – от детството в южната част на Чикаго; през годините като изпълнителен директор, когато балансира между ролята на майка и тази на работеща жена; до времето, прекарано на най-известния адрес на планетата. С честност и живо остроумие тя описва триумфите и разочарованията в личния и в публичния си живот и разказва своята история така, както я е изживяла – със свои собствени думи, по своите собствени правила.

Малко преди книгата да се появи по книжарниците, управляващият директор на „Софтпрес“ Милена Стефанова коментира:

„Моята история“ е стойностна книга, която ще намери мястото си във всеки дом. Тя дава устрем за покоряване на личните ви върхове и вдъхновява ежедневно да  създавате своята неповторима история. За нас е огромна чест и повод за гордост, че посрещаме 25-ия си издателски юбилей с биографиите на Стив Джобс, Леонардо да Винчи, Христо Стоичков и Мишел Обама в каталога си.

Откъс от книгата може да прочетете тук, а ако той ви е харесал, може да я поръчате от с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка, като ползвате код azcheta при завършване на поръчката си!

Източник: Facebook/Michelle Obama