fb
НовиниПо света

Нийл Геймън, Джоан Харис и техни колеги предизвикват читателите да правят йога заедно

2 мин.

Нийл Геймън, Филип Пулман, Джоана Тролъп, Лeмн Сисей и Джоан Харис ще участват в йога предизвикателство организирано от британското Общество на авторите (SoA), съобщава The Bookseller. Целта на събитието е да вдъхнови авторите да се грижат за себе си и един за друг.

От 7 до 11 август SoA ще публикува снимка в Twitter на йога позиция, вдъхновена от обичана книга, за да предизвика последователите си да се включат. Участниците ще трябва да качат собствена снимка как пресъздават позата, правят друга или описват позата като я нарисуват, напишат хайку за нея или я анализират както пожелаят. Най-добрият отговор на всекидневното предизвикателство ще печели книга от участващите автори. Йога предизвикателството е първото в поредица от дейности, които трябва да популяризират новите онлайн ресурси на SoA, които са направени, за да помогнат на автори с проблемите им, свързани с кариерата, финансите и здравето им.

Пози и подписани книги:

Участниците трябва да туитнат позите си с хаштага #SoADoesYoga не по-късно от събота, 13 август. Победителите ще бъдат обявени на 14 август.