fb
БългарияНовини

Нов бургаски конкурс за поезия и проза

1 мин.
burgas

Национален литературен конкурс под надслов „Голямата книга на малкия град“ обявява Съюзът на свободните писатели в България – филиал Бургас със съдействието на Независимо женско дружество „Самосъзнание”, съобщава сайтът viapontika.com.

Конкурсът, в който могат да участват автори с постоянен адрес извън пределите на столицата, ще се проведе в две категории – поезия и проза.

Всеки автор може да участва с до две издадени книги във всеки раздел, публикувани на хартиен или електронен носител. Няма тематични ограничения за произведенията. Крайният срок за участие е 29.09.2015 г. Всички автори трябва да вписват трите си имена, телефони за връзка, точен пощенски адрес и електронен адрес.

Произведенията могат да бъдат изпратени на имейл:

sspb@abv.bg като DOC или DOCX файлове, с големина на шрифта 12 (за книгите, публикувани в електронни издателства или литературни сайтове, като в този случай наред с текста на книгата в началото се посочва и линк за прочита и на страниците на издателството или литературния сайт.)

или на адрес: Бургас – 8018, жк „Зорница“, пк 39

Книгите на хартиен носител трябва да бъдат в 3 екземпляра.

Лауреатите ще получат грамоти, парични премии и предметни награди. Достойно представилите се автори ще получат препоръка за членство в Съюза на свободните писатели в България. Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани във фейсбук и в сайта на Съюза на свободните писатели.