fb
Книги и киноНовини

Нов трейлър разкрива подробности от „Училището за добро и зло“

1 мин.

Netflix разкри нов трейлър за своя фентъзи филм „Училището за добро и зло“ (The School for Good and Evil) по книгите на Соман Чайнани. Филмът е режисиран от Пол Фейг и е планиран за пускане в стрийминг платформата на 19 октомври.

Действието на филма се развива в село Гавалдон, където двете най-добри приятелки – Софи (София Ан Карузо) и Агата (София Уайли), споделят най-невероятните си приключения. Софи, златокоса шивачка, мечтае да избяга от мрачния си живот, за да стане принцеса, докато Агата, със своята мрачна естетика и нестандартна майка, има качествата на истинска вещица. Една нощ, под кървавочервена луна, мощна сила ги помита в Училището за добро и зло – където започват истинските истории зад всяка велика приказка.

„Училището за добро и зло“ (изд. „Сиела“) е първата книга от поредицата на Чайнани, която е продадена в повече от 2,5 милиона копия и е преведена на 30 езика на шест континента.

Можете да поръчате „Училището за добро и зло“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q4 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.

Вижте още:

Първи поглед към адаптацията на „Училището за добро и зло“ [Тийзър]