fb
ВидеоМултимедияНовини

Новата книга на Камелия Кучер „Нощ“ с впечатляващ трейлър [видео]

1 мин.

Новият роман на талантливата Камелия Кучер „Нощ“ (изд. „Хермес“) ще бъде в книжарниците от 8 октомври, но читателите вече могат да се потопят в историята на главните герои Ева и Виторио с официалния трейлър на книгата.

Режисьор на видеото е Яна Титова, оператор – Мартин Балкански, продуценти – No Blink (Александър Алексиев и Ники Стоичков), а главните роли се изпълняват от актьорите Мартин Методиев (Виторио) и Андреа Йорданова (Ева). Трейлърът е заснет в Парк-музей „Врана“ и проследява една съдбоносна среща между двамата герои, докато гласът на актьора Стоян Алексиев ни потапя в мислите на Виторио.

По повод работата по видеото режисьорката Яна Титова споделя:

Думите на Камелия винаги са толкова дълбоки и проникновени, че остават в съзнанието за дълго време. Още докато четях първите сцени от „Нощ“, благодарение на невероятната способност на Камелия да описва нещата, виждах всичко в картини, и си мислих, колко чувствен филм би се получил. Щастлива съм, че успяхме да заснемем една сцена от книгата, а вълшебството на думите ѝ обхвана целия екип.

Самата Камелия Кучер взима активно участие в подготвянето на трейлъра, а ето какво разказва за снимачния ден:

Съживихме „Нощ“. Неописуемо е усещането да видиш как написаното от теб оживява в картини – моята история, съживена от Яна, Мартин и целия прекрасен екип по един наистина вълшебен начин.

Ето и снимки от работата по трейлъра:

Можете да вземете тази книга с отстъпка от 10% от Ozone.bg и безплатна доставка!