fb
От издателстватаСпециални

Пъстроцветна томбола с книгите на Джохана Басфорд

2 мин.

Advertorial

Издателство „Софтпрес“ и книжарници „Хеликон“ обединяват усилия, за да направят вашия празник по-цветен, по-красив и по-вълнуващ.

От 30 ноември във всяка от двадесетте книжарници на веригата ще откриете специална селекция от моливи Staedtler, препоръчани от Джохана Басфорд за оцветяване на нейните книги. Художничката препоръчва продуктите на Staedtler, които самата тя предпочита и използва ежедневно в своята работа. Всяка книга, която Басфорд създава, започва живота си като куп скици с молив Staedtler Mars 775. Постепенно обаче всяка от тях прераства в криволичеща рисунка с тънкописец Staedtler Pigment Liner 308, която се разпростира на няколко листа.

Джохана и Staedtler разработват ексклузивна серия от продукти, подходящи за оцветяване и креативно бягство от действителността, стреса и умората. Серията носи името #myCreativeEscape и е брандирана в характерния за Басфорд стил с изображения от последната й книга „Изгубен океан“.

В периода 30.11 – 22.12 всеки клиент, закупил поне две книги на Джохана Басфорд* от книжарници „Хеликон“, ще получи възможност да пусне името си в специален „аквариум“ и да участва в томболата за един от двадесет комплекта луксозни ергономични цветни моливи Staedtler Ergo Soft 24 цвята с мека и нехлъзгаща се повърхност и особено мек графит с наситен цвят. Комплектите са от серията, брандирана с „Изгубен океан“, и са предоставени от „О Плюс“ ЕООД.

На 23.12.2015 г. всяка от двадесетте книжарници „Хеликон“ ще изтегли своя победител.

Джохана е Първата дама на новото поколение създатели на арт книги, а новаторският й стил преобрази завинаги книжната индустрия. „Тайната градина“ и „Омагьосаната гора“ промениха смисъла на думите арт терапия, рисуване за релаксация и книги за оцветяване и се превърнаха в световен феномен с многомилионни тиражи.

Посетете сайта на Джохана JohannaBasford.com, както и българската група във фейсбук „Тайната градина на рисувателните книги“.

* Предложението важи само за българските издания на книги от Джохана Басфорд.
** Предложението важи само за физическите книжарници от веригата „Хеликон.