fb
Книги и киноНовини

Посрещаме кралица Шарлот от Бриджъртън през май

1 мин.
Netflix

Историята на кралица Шарлот от Бриджъртън пристига в Netflix през май, съобщиха от стрийминг платформата.

Дългоочакваният тийзър подсказва за характера на кралица Шарлот и разкрива нейната връзка с английския крал Джордж III. Сериалът трябва да дебютира на 4 май 2023 г.

Актрисата от „Бриджъртън“ Голда Рошевел отново ще влезе в ролята си на кралица, докато по-младият ѝ образ ще бъде представен от Индия Амартейфио. Младият Джордж пък ще бъде изигран от Кори Милкрист.

„Кралица Шарлот: История от Бриджъртън” ще бъде лимитирана поредица от 8 епизода, която разкрива живота на очарователната кралица.

Ако обичате да четете романите на Джулия Куин в поредицата за Бриджъртън (изд. „Ибис“), тогава се пригответе за още един. Романи на Куин вече включват около 10 книги, но нито една от тях не обхваща историята на кралица Шарлот или крал Джордж III. За да се потопите по-дълбоко в кралската любовна история, изпълнителният продуцент Шонда Раймс ще обедини усилията си с Куин, за да напише роман, базиран на предисторията, като и двете ще бъдат пуснати едновременно, пише Collider.

Поръчайте романите от поредицата „Бриджъртън“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta23q1 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.