fb
БългарияНовини

Ралица Генчева и Деси Нико със семинари за това как да станем успешни автори

1 мин.

Две от най-успешните самопубликуващи авторки за 2016 г. – Ралица Генчева и Деси Нико – ще споделят своя опит пред автори и читатели в предстоящите два семинара „Как да стана успешен автор?“. Събитията ще бъдат в две поредни седмици – на 16 и 23 февруари, и се организират с медийното партньорство на „Аз чета“.

Семинарите са подходящи за начинаещи автори, които искат да издадат собствена книга, но се колебаят дали да потърсят издателство или да се самоиздадат, както и за реализирани автори, които искат да популяризират творчеството си в социалните мрежи и да увеличат броя на читателите си онлайн.

Ралица Генчева издава първата си книга през 2016 г. Стихосбирката й „Този път, за да ме чуеш“ излиза на пазара през юли и до есента се превръща в бестселър, преиздаден четири пъти в рамките на половин година. Другият лектор – Деси Нико, печели първо място в конкурс „Търся издател“ през 2011 г. с рекорден брой за формата на конкурса гласове. Това се случва, след като авторката разпространява сред стотици потенциални читатели проект за своя роман „Алиса и петък вечер“. Пет години по-късно романът вече е на пазара и предизвиква сериозен публичен интерес.

В неделя двете авторки разказаха повече за предстоящите семинари и отговаряха на въпроси на своите читатели във видеочат на живо във Facebook, който можете да видите тук:

Регистрация за семинарите „Как да стана успешен автор?“ можете да направите тук.