fb
БългарияНовини

С поетична вечер в Читалище.то стартира абонаментна кампания за новата книга на Манол Глишев

1 мин.

След участието си в поредицата „Поети в кадър“ и премиерата на книгата „Проект за прекрасен живот“ поетът Манол Глишев отново гостува на Читалище.то. Тази вечер от 20 ч. в клуба на ул. „Лом“ 1 той ще представи някои от най-новите си стихотворения, които ще бъдат включени в стихосбирката „Извънсезонни наблюдения“. Очаква се тя да излезе наесен с логото на издателство „Black Flamingo“.

Поетичното четене ще даде и начало на кампания за предварителен абонамент за книгата. Срещу дарение на стойност 20 лева всеки ще получи екземпляр от стихосбирката с автограф от автора след отпечатването й.

Редакторът на „Извънсезонни наблюдения“ Роберт Леви споделя:

Това е книга, която за мен в българската литература се родее единствено с любимите ми книги на Пенчо Славейков. Същата дълбочина, същото свободно движение през граници, времена и култури!

През Възраждането българските книжари предварително обявявали каква книга искат да издадат и стартирали абонаментна кампания. Решихме и ние да тръгнем по този път.

През летния сезон издателството възнамерява да организира още четения на различни места с цел популяризиране на абонаментната кампания. Можете да запазите екземпляр от „Извънсезонни наблюдения“ и като преведете сумата от 20 лева по банковата сметка на издателството:

IBAN: BG20STSA93000023278275
Банка: Банка ДСК
Банков код: STSABGSF
Блек Фламинго Пъблишинг ООД.
Основание за превод : „За издаване на стихосбирката „Извънсезонни наблюдения“ на Манол Глишев“

За повече подробности вижте събитието във Facebook.

[ + ]