fb
Книги и киноНовини

„След“: Историята на Теса и Хардин ще има пета част

2 мин.

Няколко часа след световната премиера на четвъртата част от поредицата „След“ – „След щастливия край“, беше обявено пристигането на пети филм. Да, точно когато си мислехме, че официално ще се сбогуваме с Теса и Хардин, получихме специална изненада: вече се работи по пета част. А това автоматично означава, че „След щастливият край“ не е краят на любовната история! 

„След щастливия край“ тръгва по кината само след няколко часа. Още веднъж Джоузефин Лангфорд и Хироу Файнс-Тифин ще влязат в ролите на Теса и Хардин, за да продължат тази история, създадена първо като книжна поредица от Анна Тод (изд. „Егмонт“). Сагата за разрушителната любов между Теса и Хардин премина през три предишни филма, които пожънаха пълен успех в боксофиса и вече са налични както в Amazon Prime Video, така и в HBO Max. Любовната история плени феновете и в дигиталните платформи дотолкова, че продукцията не се поколеба да заложи отново на драматичния романтичен сценарий. Истината е, че Теса и Хардин все още имат много въпроси за разрешаване, така че беше съвсем естествено четвъртата част да се появи. И докато феновете чакаха като продължение филм-предистория, се оказа, че новият пети филм ще включва големият финал.

Актьорът Хироу Файнс-Тифин потвърди страхотната новина във видео, което само за няколко часа стана вирусно. В него той съобщава, че току-що са приключили снимките на петия филм „След“. Единственото, което разкрива, е, че ще се казва: After Everything.

Това е и сериозна заявка, че всичко, което предстои, ще бъде много по-силно и вълнуващо за феновете. Но да видим първо какво са ни подготвили Теса и Хардин в новия филм и дали ще успеят да съхранят любовта.

Можете да поръчате книгите от поредицата „След“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azcheta22q3 при завършване на поръчката си. Вижте всички кодове за отстъпка за читателите на “Аз чета”.

[ + ]