fb
БългарияНовини

TroubleBakers с нова инициатива в помощ на зайчета в беда

2 мин.

Добре познатите вече тайни книжни кутии на TroubleBakers се завръщат тази есен с неочаквано „заешко“ издание. И кулинарните, и книжните изненади в тях ще бъдат тематично свързани с каузата на Bunny Rescue Bulgaria – единствената организация у нас, която помага на зайчета, изпаднали в беда, да намерят нов дом и грижовни стопани.

„Заешката“ кутия, както я наричат организаторките на инициативата Деси и Пролет, ще съдържа сладкиши и солениши от книги, свързани по някакъв начин с ушатите пухчовци. Книгата-изненада, включена в кутията, също ще е със заешка тематика в съдържанието, корицата или заглавието. Ето какво сподели Десислава Иванова за идеята, която стои зад новата кутия:

И двете с Пролет сме имали зайчета и не можем да си представим как някой би изоставил своето. Но ето че се случва и затова решихме да помогнем на единствената заешка организация у нас, която помага на зайчета в беда и се опитва да образова хората за тяхното хуманно отглеждане. Надяваме се да дадем гласност на каузата, както ние си знаем – с тайна заешка книга и вкусни книжни сладкиши и солениши, вдъхновени от ушатите ни приятели!

Цената на една тайна „заешка“ кутия е 35 лева, като 10 лева от всяка кутия ще бъдат дарени на Bunny Rescue Bulgaria. Книжните кулинарки от TroubleBakers ще приемат поръчки до края на октомври. Готовите кутии ще могат да бъдат взети на 6 и 7 ноември (събота и неделя) в интервала от 14:00 до 22:00 ч. от бар „Абордаж“ на ул. „Веслец“ № 22 в София.

Организаторите си запазват правото при достигане на максималния брой поръчки да преустановят приемането на заявки преди крайния срок, затова побързайте да запазите своята кутия на лично съобщение до Facebook страницата на TroubleBakers.

Снимка на публикацията: Pixabay