fb
Издателски проектНовини

„Жените на другите“ – нов роман от Георги Връбчев, с който може да започнете лятото

4 мин.
Advertorial

Може да забравите някои незначителни неща, когато се отправяте към морето това лято, но не пропускайте да добавите към плажните аксесоари новия роман на писателя Георги Връбчев – „Жените на другите“. В деня на лятото издателство „Планини“ и „Аз чета“ ви напомнят за тази забавна, лятна и стилна история, разказана със завидна доза чувство за хумор.  

Георги Връбчев
Снимка: Станислав Геров

Действието в романа ви пренася на българското Черноморие, където срещата с Тони Кис – млад, богат, духовит и необвързан, е почти неизбежна. С вроден нюх към популярния свят на криптовалутите, във ваканционно настроение за приключения, той се наслаждава на всяка глътка морски въздух, докато една необичайна ситуация не превръща следващите му дни в криминален сюжет с комични оттенъци.

С този роман улових и вплетох духа на хипарското настроение по българското Черноморие, като усещане за плажен, къмпингов и усмихнат живот. Това е история за взаимна нежност, шумни партита и лукс, криптовалути и акции, предателства и прошка, които разкриват деликатната природа на главния герой“, казва Георги Връбчев, автор на четири книги и носител на няколко международни награди от престижни литературни конкурси в Италия и Израел.

С първите дни от своята поява през пролетта, новият роман успя да възбуди женското любопитство. Покрай него все повече мъже си задават един и същи въпрос, който витае из интернет пространството, прикрит зад удивителни природни пейзажи в морско синьо и ярко зелено.

Кой е Тони Кис?

Мил, тактичен и достатъчно привлекателен, Тони Кис е финансов експерт на свободна практика, условно „пенсиониран за заслуги”. Ако очаквате да се държи арогантно към жените, с които животът го среща, ще се разочаровате. Точно обратното е – той е галантен, добре възпитан и обича еднакво силно, както живота, така и жените – по онзи особен, джентълменски и старомоден начин, който ги кара да се чувстват желани по всяко време.

Когато мъжете разбраха защо Тони Кис е мечта за всяка жена в разгара на сезона, тогава този въпрос породи още един.

Но кои са жените в романа „Жените на другите“?

Мери е Мария

Силна жена, с интелект и чувство за хумор, тя е доверен анализатор и координатор по всички финансови въпроси на Тони Кис. Мери е влюбена в дигиталния свят, чувства се неловко в реалността, но знае какво прави, когато разрешава казуси от света на криптовалутата.

Джули

Жената, която променя представата на Тони Кис за истинско удоволствие, докато прекарва няколко безметежни и страстни денонощия с нея, без да подозира, че скоро ще попадне в любовен многоъгълник, в който ще се окаже употребен и ненужен. Млада, женствена и красива. С гладка кожа, мека като коприна. Нежна, самоуверена и дръзка. Жена до безкрая на дните, в които всяка нощ е като обещание за следваща.

Другите жени

С тях ще се запознаете, когато разлистите историята през лятото, за да се потопите в дълбоките води на Черно море.

Корицата на романа „Жените на другите“ е по дизайн на Фиделия Косева.

За Георги Връбчев:

Георги Връбчев е роден в гр. София, като завършва средно образование в ЕГ „Бертолт Брехт” – гр. Пазарджик, а след това придобива специалност „Право“ в юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Работи като нотариус. Автор е на книгите „Някъде…там…някъде” (2008), „Акорди” (2021), „Ерик: Сказание за силата“ (2022). Пише както проза, така и поезия, член е на Съюза на българските писатели. Георги Връбчев е автор на текста за песента „Тервел” от албума „Великите владетели” на група „Епизод“, както и на стихотворението „На Майка България”, включено в италианския поетичен сборник „L`attesa”/„Очакване”, издаден през 2012 година.


Можете да намерите „Жените на другите“ в Ozone.bg.

Прочетете откъс от романа тук.