fb
Книги и киноСпециални

Звезден каст застава до Сандра Бълок в адаптацията на „Кутия за птици“ от Джош Малерман

1 мин.

Kutiya za ptitsi Josh MalermanСлед новината, че Netflix готви адаптация по дебютния роман на Джош Малерман„Кутия за птици“ (изд. „Deja Book“), в която главната женска роля ще бъде изиграна от носителката на Оскар Сандра Бълок, не можехме и да се надяваме на още по-добри новини. Но тази седмица самият автор сподели в профила си в Twitter част от останалите актьори, които ще се въплътят в антиутопичния му свят.

Следващият потвърден актьор в продукцията на Скот Стъбър е Джон Малкович („Пътеводител на галактическия стопаджия“, „Да бъдеш Джон Малкович“). Ежедневието на актьора ще бъде доста заето в бъдеще, защото той ще работи по два проекта. Освен участието му в „Кутия за птици“, той предстои да се снима и в бъдещия „Mile 22“.

Все още няма никакви детайли за ролята, която Малкович ще изиграе в света без очи на Малерман.

С чувство за хумор Джош Малерман сподели останалия актьорски състав, обръщайки се директно към тях: „Надявам се всички участващи да имат цялото време на света, за да направят филма. Уау“.

Даниел Макдоналд („Изтокът“), Треванте Роудс („Лунна светлина“), Джаки Уейвър (Наръчник на оптимиста“), Сара Полсън („Зловеща семейна история“) и Лил Рейл Хауъри („Несигурни“) застават гордо до Сандра Бълок, за да сътворят нещо, от което косата ви ще настръхне.

Филмът ще бъде режисиран от датската носителка на Оскар Сюзан Биер (“Серена”), а сценарият ще бъде написан от Ерик Хейзерер (“Първи контакт”).

Какво мислим в „Аз чета“ за романа “Кутия за птици” от Джош Малерман може да прочетете тук и тук.