fb
Книги и киноНовини

After 5: „Последната глава“ се появява на голям екран наесен [Трейлър]

1 мин.

Любовната история на Хардин и Теса все още не е приключила! Феновете на поредицата „След“ (After Everything), вдъхновена от романите на Анна Тод (изд. „Егмонт“), ще се завърнат в кината тази есен, за да гледат най-новата част от романтичната сага.

Още през август 2022 г. главният герой Хироу Файнс-Тифин разкри, че новият филм се задава на хоризонта и вече имаме трейлър, дата на излизане и подробности за него. 

Премиерата на „последната глава“ от поредицата „След“ ще се появи първо по кината в САЩ на 13 септември 2023 г., а два дни по-късно – 15 септември 2023 г., вече ще бъде и на голям екран у нас.

В главните роли виждаме любимите ни Хироу и Джозефин. Към актьорския състав се присъединяват и Мими Кийн и Бенджамин Масколо. Мими играе ролята на Натали, докато Бенджамин се превъплъщава в герой на име Себастиан.

Трейлърът ни разкрива Хардин, който е тотално изгубен, след раздялата с Теса. Героят резервира пътуване до Лисабон, за да прочисти главата си. За една двойка, която е преминала през всичко това, остава само един въпрос: какво се случва „След всичко“?

Вижте още:

„After Everything“ дава последен шанс за любов на Теса и Хардин
„След“: Историята на Теса и Хардин ще има пета част
10 (+5) страхотни двойки от young adult романите