fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на издателство „Парадокс“ (Шатра 1)

1 мин.

Дългоочакваният Пролетен базар на книгата е вече факт и ще продължи да радва книжните ентусиасти в продължение на шест дни до неделя, 3 юни. В отвореното пространство на Парка на НДК ще намерите специално изградена сцена за събития, а около нея – множество малки и големи шатри, пълни с най-ценното съкровище – книгите!

Издателство „Парадокс“ ще очаква посетители на Първа шатра, на входа на импровизирания изложбен комплекс откъм бул. „Фритьоф Нансен“. Там екипът ще е насреща за препоръки, приятелски разговор за предлаганите книги и събиране на мнения от верни читатели.

Разнообразна селекция от най-добрите книги на издателството от последните години ще бъде достъпна в специалната промоция „3 за 20“ – три заглавия за 20 лева.

Сред най-обичаните издания, които ще намерите на щанда на „Парадокс“, ще бъдат тези, посветени на Втората световна война: „Крематорът“ от Ладислав Фукс„Като бяло петно на картата“ от Шерко Фатах„Даниел Щайн, преводач“ от Людмила Улицкая„Лека нощ, сладки сънища“ от Иржи Кратохвил„Може би Естер“ от Катя Петровская и съвсем новата „HHhH (Мозъкът на Химлер се нарича Хайдрих)“ от Лоран Бине.

Разбира се, няма как да пропуснете и изключителните книги на Светлана АлексиевичЛюдмила УлицкаяМихал Вивег, Владимир БартолМиро Гавран, Анджей Сташук, Кшищоф Варга и Седрик Вилани.

Не пропускайте и възможността да се срещнете на живо с Мариуш Шчигел, който ще гостува в България на 31 май. Новото издание на книгата му „Направи си рай“ ще ви очаква на Първа малка шатра!

А на 1 юни Румен Петров ще представи книгата си „Объркани в болката. Социална травма и социална отговорност“. Информация за събитието ще намерите тук.

[ + ]