fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на Софтпрес (115)

3 мин.

„Софтпрес“ е издателството с книги за цялото семейство – на щанд 115 ви очакват разнообразни детски образователни и занимателни книги, художествена литература, самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, популярна психология, кулинария и още много…
През първата половина на 2017 издателството работи неуморно, за да представи на читателите брилянтна селекция от нови заглавия и утвърдени бестселъри по време на Пролетния панаир на книгата.

Почитателите на художествената литература ще открият новия роман на канадската звезда на криминалните четива Луиз Пени„Отровни думи“ е петата книга в поредицата за инспектор Гамаш и Трите бора. Този път хаосът е решил да превземе идиличното селце и няма кой да го спре.

Заклетите читатели на психотрилъри също ще останат доволни – романът Момичето преди на Дж. П. Дилейни е световна сензация, която успя да впечатли и родните читатели. Историята на две жени, белязана с тайни и кръв, ще ви отведе във високотехнологична къща, чиито безброй правила изглеждат странни и чудовищни. Оставете до вратата всички очаквания, най-обсъжданият психологически трилър на годината е тук, за да ви разтърси. В „Последен в мрака“ дванайсет мъже и жени са изправени пред предизвикателства, които надхвърлят представите за приемливо. Докато те се състезават, светът е разтърсен от гибелна катастрофа…

Любителите на по-нежни четива не бива да пропускат „Имението Ашфорд“ и Цветя от лед и пепел – две книги, посветени на пътешествията, търсенето на себе си и силата на семейството.

Повече от половината площ на щанд 115 е посветена на качествената детска литература. Не пропускайте да надникнете между страниците на най-новите заглавия от поредицата „Приказна съкровищница“, която вече включва любимия на поколения българи разказвач Дядо Пънч и изпълнената с вълшебство „Приказки за цялото семейство“ на Диана Петрова.

Диана Петрова разказва live в редакцията на Софтпрес за новата си книга „Приказки за цялото семейство“. Пуснете си звука, за да научите как се раждат модерните приказки за съвременни деца 📚🔖📖

Posted by Софтпрес on Monday, May 15, 2017

Амбициозните родители не бива да подминават книгите „Scratch. Програмиране за деца“ и „Как да пишем страхотни истории“. С първата книга ще помогнете на детето си да направи важни крачки към изучаване на един от най-разпространените световни езици – компютърния код, а с втората – да подобри уменията си по писане, граматика и синтаксис, да обогати речника си и не на последно място да даде воля на въображението си… Кой знае, може във вашия дом да расте един бъдещ Бил Гейтс или пък нобелов лауреат по литература?

Не на последно място е и малката, но ужасно важна книга „Левски“. Посветена на 180 години от рождението на Апостола на свободата, тя запознава читателя с живота и делото на Васил Левски, истинския човек, а не застиналия във времето герой. В края й са поместени и едни от най-известните произведения, писани за Апостола – това я прави една от най-важните книги за цялото семейство и задължителна за всеки български дом.

Edit: Поради ремонтни дейности в НДК се налага щандът на издателство Софтпрес да бъде преместен. Отново с номер 115 и може да ги намерите в Марморно фоайе, до сцената за културната програма. До Маморното фоайе се стига от втори етаж.

Разгледайте брошурата на „Софтпрес“, за да се запознаете със специалните им предложения: