fb
Книги и киноСпециални

Гледайте официалния тийзър на „Мери Попинз се завръща“ [видео]

1 мин.

Повече от половин век след като Джули Андрюс печели „Оскар“ за ролята си в екранизацията на английската класика „Мери Попинз“ от Памела Травърз, знаменитата бавачка с летящия чадър отново се готви да завладее големия екран, съобщава Entertainment Weekly. Първият тийзър на филма „Мери Попинз се завръща“ беше излъчен в неделя по време на юбилейната 90-а церемония по връчването на Наградите на филмовата академия.

В образа на култовата героиня се превъплъщава Емили Блънт. Сюжетът проследява завръщането на Мери в Лондон през 30-те години на XX век, където бавачката посещава вече порасналите си питомци Джейн (в ролята Емили Мортимър) и Майкъл Банкс (в ролята Бен Уишоу). Във филма ще гледаме още Лин-Мануел Миранда като фенерджията Джак, Мерил Стрийп като братовчедката Топси, Анджела Лансбъри като Дамата с балоните и Колин Фърт като банкера Уилям Уедърил Уилкинс.

Режисьорът Роб Маршал споделя:

Летвата е поставена изключително високо – да пресътвориш тази красива история за жена, която внася магия в живота на едно семейство, копнеещо за чудеса, надежда и радост… Всеки ден чувствам огромна отговорност и благоговение. Всичко го чувстваме. Просто се стремим да постигнем целта си с най-добри намерения.

Премиерата на филма е насрочена за Коледа. Трейлъра можете да гледате тук: