fb
БългарияНовини

Ивинела Самуилова гостува на Литературен клуб „Читател“ във вторник вечер

1 мин.

Авторката на „любимата книга на българските читатели“ за 2016 г. и един от най-продаваните съвременни български писатели Ивинела Самуилова ще бъде официален гост на Литературен клуб „Читател“, съобщават организаторите от Читалище.то. Тя ще бъде част от обсъждането на „Бабо, разкажи ми спомен“, което е планирано за 19 ч. на 8 август.

Участниците в клуба ще научат лично от Самуилова откъде събира историите и силите да ги разкаже, ще получат нейната рецепта за това как да си помогнат в най-тежките моменти и ще разберат какво четат писателите, когато им е най-трудно.

„Исках на тази среща на клуб „Читател“ да поговорим за литературата, която ни дава светлина в тъмните моменти, а каква по-подходяща книга за това от сборника „Бабо, разкажи ми спомен“ на Ивинела Самуилова“, казва модераторът на клуба Анастасия Карнаух.

Литературен клуб „Читател“ е съвместна инициатива на Читалище.то и сайтовете „Читател“ и „Аз чета“. Срещите на клуба са напълно безплатни и се провеждат в кафе-клуба на Читалище.то на ул. „Лавеле“ №11 (вход откъм ул. „Лом“). Присъединете се към клуба тук.