fb
@-книгиАудиокниги

Джо Хил публикува следващия си разказ на винил

1 мин.

Джо Хил, син на Стивън Кинг и бестселъров писател, пуска следващия си разказ, озаглавен Dark Carousel, като плоча, научаваме от Goodereader. С тази идея Хил поема по пътя на една от най-новите тенденции в бързоразвиващия се сегмент на аудиокнигите и дигиталното книгоиздаване, а именно първоначална публикация в аудиоформат. При тази услуга авторът създава аудиокнига, която не е базира на вече издаден на хартиен носител роман или разказ.

Действието в Dark Carousel се развива през 1994 г. Историята разказва за четирима тийнейджъри, които се качват на Дивото колело – стара въртележка със сенчеста история. Младежите твърде късно разбират, че решението им ще им навлече ужасни неприятности. Нощта, започнала съвсем невинно под знака на лятната любов и пиенето на бири с приятели, се изражда в хаос и жестокост.

Четец е актьорът Нейт Кордри, а HarperAudio са насрочили премиерата за 20 април. Първоначално от плочата, разделена на два записа, ще бъдат разпространени 2 500 копия на цена от близо 30 долара. Аудиокнигата ще може да бъде закупена и в mp3 формат от онлайн магазините.

Снимка на публикацията: Will Ireland/SFX Magazine via Getty Images