fb
От издателстватаСпециални

Мария Пеева (Мама Нинджа) ни кани на среща с „Приятелят на Дядо Коледа“

1 мин.

Advertorial

Точно един месец преди Бъдни вечер блогърката Мария Пеева, основателката на сайта Мама Нинджа, и художничката Клементина Манчева обещават да ни запознаят не с кой да е, а с  „Приятелят на Дядо Коледа“. 

„Приятелят на Дядо Коледа“ е книга за обичта, семейната подкрепа и вярата в доброто, която прави чудеса. Красивото издание ни среща с малкия Алекс, който има една най-голяма мечта на света – да притежава кученце.

Всяка Коледа той пише писма до добрия старец и очаква от него да сбъдне мечтата му, а Дядо Коледа го разочарова отново и отново. Но един ден стар семеен албум разкрива неочаквана тайна, свързана с приятеля на Дядо Коледа.

Книгата вече е по книжарниците, а официалната ѝ премиера ще бъде на 24 ноември от 11:30 ч. в Литературен клуб „Перото“ в София. Обяснението на Мария Пеева защо се е стигнало до написването на тази коледна приказка може да видите тук, а тук може да научите повече за Клементина Манчева и невероятните картини, които тя създава.

Може да поръчате „Приятелят на Дядо Коледа“ от Ozone.bg с 10% отстъпка с код azcheta, a ето и няколко страници от тази вълшебна книга:

Снимка: Facebook/Мама Нинджа/ Ivelina Cholakova/